Deze event is vol. Aanmeldingen zijn gesloten.

Rapper voor een Dag

Tuesday, August 27, 2019
2:00 PM - 5:00 PM
Toevoegen aan agenda
Zorginstelling Philadelphia Kortewater
Korte Water 358, 1069 Amsterdam, Nederland

Deze event is vol. Aanmeldingen zijn gesloten.

Tijdens dit event kunnen de inwoners van Zorginstelling Philadelphia Kortewater een een rapper voor een dag zijn. Inclusief hoedjes, een beat en lekkere hapjes zullen we deze dag met elkaar rappen. En niet zomaar een rap, het wordt een afscheidsrap voor twee geliefde bewoners die binnenkort zullen verhuizen. We oefenen de rap en op het eind komt het hoogtepunt: de uitvoering. Tussendoor doen we nog een muziekbingo en mogen de bewoners (VIPs) zich verkleden! We maken er een feestje van.


Vind jij het leuk om deze VIPs een ware VIP-behandeling te geven? Heb jij altijd al willen rappen of ga jij voor die muziekbingo of voor de verkleedpartij? Motiveer de bewoners en rap met ons mee?

Over De Shiners

Wij zijn Shery en Sjoukje. Wij doen mee aan Music Moves omdat wij het belangrijk vinden om iets terug te geven aan de maatschappij, met name mensen uit kwetsbare doelgroepen. Deze mensen worden niet altijd op nummer één gezet terwijl ze dat wel verdienen. Daarom organiseren we dit event in samenwerking met Music Moves.