Deze event is vol. Aanmeldingen zijn gesloten.

Knutselen Op Muziek

Tuesday, August 27, 2019
2:00 PM - 5:00 PM
Toevoegen aan agenda
Coaching
Toezicht
Begeleiding
Creatief
Craft
Mensen begeleiden
Praten met anderen
Luisteren
Nederlands

Deze event is vol. Aanmeldingen zijn gesloten.

Knutselen is leuk voor iedereen. Bij Textielatelier de Draad maken bewoners van Cordaan iedere dag de mooiste spullen: ansichtkaarten, knuffelbeesten, kussentjes en of beestjes van papier mache.

Tijdens Music Moves gaan wij met hen spullen maken op en over muziek.


Wie zijn onze VIPS:

Bewoners van Cordaan met een verstandelijke beperking, vanaf 18 jaar. Je zult merken dat je met iedereen heel goed een praatje kunt maken en/of niet direct merkt dat zij een VIP zijn. En knutselen, dat kunnen zij natuurlijk als de beste!


Wat gaan we doen:

  • Helpen met knutselen, maar vooral heel gezellig babbelen. De dag draait om persoonlijke aandacht! Er wordt een muziekje opgezet en jij gaat samen met 1 of 2 VIPS leuke dingen bedenken om te maken.
  • Een dansworkshop: de naastgelegen dagbesteding komt graag ook even langs. Voor hen gaan wij zorgen dat het dak er af gaat in de kantine en met zijn allen een (klein) dansje oefenen.
  • Plantjes ophangen: Het atelier is een dagbesteding, dus de VIPS worden na enige tijd ook weer opgehaald. Wij hebben dan mooi de tijd om te helpen met de hal iets leuker aankleden, een taak waar de zorg niet aan toe komt.


Waar:

Eén van de ateliers van Cordaan. Textielatelier de Draad is gevestigd in West. Alle ateliers maken producten Bijzonder Amsterdams.


Doe jij ook mee? We zien je graag dan!

Over Anita, Fariel en Nancy

Hoi! Wij zijn Anita, Fariel en Nancy. Tijdens Music Moves 2019 organiseren wij een knutselmiddag met verstandelijk beperkten. Doe jij ook mee?